Dragon Festival Boat 2022 {Julai} Baca Mengenai Festival!

Baca keseluruhan artikel untuk mengetahui semua butiran serta tapak untuk Dragon Festival Boat 2022.

Adakah anda sedar hakikat bahawa ini adalah apabila Festival Naga disambut? Ia adalah antara perayaan adat Cina yang paling terkenal. Ia adalah perayaan yang popular di China. Perayaan naga disambut pada hari ke-5 bulan Lunar, dan juga pada hari Jumaat, hari kelima bulan lunar yang jatuh pada hari terakhir Mei mengikut kalendar Gregorian.

Perayaan ini juga diadakan di seluruh negara Asia. Festival itu kini dalam perbincangan dengan Amerika Syarikat termasuk Kanada, Amerika Syarikat, United Kingdom dan Malaysia. Artikel ini adalah mengenai Dragon Festival Boat 2022. Pastikan anda membaca artikel tersebut untuk mendapatkan maklumat penting.

Bot Pesta Naga Pada 2022

Perayaan ini terkenal dengan memperingati pemergian Qu Yuan, yang merupakan seorang penyair terkenal. Beliau terkenal dengan sentimen patriotik dan puisi bergenre klasik. Perayaan itu pada asalnya dirujuk sebagai festival perubatan kerana ia diadakan untuk memerangi serangga yang boleh membawa maut dan penyakit lain.

Perayaan tahun ini mempunyai gaya perayaan yang sama sekali baharu untuk memperingati wabak yang melanda dunia. Permulaan musim panas boleh menyebabkan orang ramai jatuh sakit dan perayaan itu disambut untuk meraikan kesihatan orang ramai.

Pesta Bot Naga Denver 2022

Laman web Cdbf.Org mengandungi semua butiran yang berkaitan tentang perayaan itu. Tempat itu ialah Taman Tasik Sloan di Denver, dan tema untuk festival itu termasuk Sambutan Tahun Harimau. Majlis perasmian serta jadual perlumbaan telah diumumkan di tapak.

Ia juga dikenali sebagai Festival Double Fifth atau Pesta Ladu. Jika anda ingin membeli tiket untuk menghadiri festival, lawati Cdbf. Org. Dalam Cdbf. Org, anda boleh mencari maklumat tambahan juga. Walau bagaimanapun, sebelum melawat tapak, kami harus mengesahkan ketulenan Cdbf. Org.

Cdbf. Mata Kesahihan Org

  • Tarikh Festival:Kita dapat melihat bahawa Festival Bot Naga Denver 2022 akan bermula pada 23 Julai, dan akan berlangsung sehingga 24 Julai.
  • Masa festival: Kedua-dua pada 23 dan 24 Julai, bot akan mula berlumba pada jam 8 pagi. Pada 23 Julai masa perayaan ialah 10 pagi hingga 7 malam dan pada 24 hari perayaan ialah 10 pagi hingga 5 petang.
  • Indeks Kepercayaan: Ketulenan tapak Cdbf.org dikira 88%.
  • Pengesanan Protokol Https juga telah ditemui
  • Kedudukan Laman Web: Algoritma Detektif Penipuan memberikan kedudukan perniagaan 100 mata daripada 100.

Perahu Pesta Naga 2022: Fakta Arah Aliran

Perayaan itu telah menerima pakai hala tuju baharu iaitu ia diadakan untuk memperingati berakhirnya penyakit dan penderitaan. Memandangkan dunia telah mengalami wabak itu, ini adalah petunjuk untuk memeranginya. Laman web rasmi mengenal pasti tarikh perayaan itu pada 23 Julai dan 24 Julai, 2022.

Oleh itu, perayaan ini disambut di seluruh dunia di beberapa negara. Ramai orang di seluruh dunia telah membeli tiket undian di laman web ini. Tahun ini, tiada pengangkutan disediakan.

Kesimpulan

Kita boleh katakan bahawa Dragon Festival Boat 2022 adalah antara perayaan Cina yang paling terkenal. Tetapi, kami tidak mempunyai sebarang maklum balas tentang Cdbf. Org Dengan menganalisis penilaian lain, kami dapat mengesahkan bahawa ia adalah tapak yang sah, dan sesiapa yang ingin menjadi sebahagian daripada festival itu harus menyemak tapak web tersebut.

Adakah artikel ini membantu anda? Jika ya, kami menghargai komen anda di bahagian komen di bawah.

Leave a Comment