Fromis_9 Kemalangan Kereta {Jun} Butiran Lengkap Insiden Di Sini!

Fromis_9 Car Accident
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Artikel tersebut akan memberikan butiran tentang Kemalangan kereta Fromis 9 . Lawati artikel lengkap.

Adakah anda peminat Fromis 9? Adakah anda mengetahui tentang album terbaru mereka? Fromis 9 ialah kumpulan gadis Korea yang terkenal. Fromis 9 mempunyai pengikut yang ramai dari negara seperti Filipina, Malaysia, Indonesia serta di Amerika Syarikat. Mini album terbaharu dijadualkan dikeluarkan pada 27 Jun 2022 pada hari Isnin. Lima orang ahli kumpulan itu cedera dalam satu perlanggaran.

Dalam siaran ini kami akan memaklumkan pembaca kami kisah Kemalangan Auto Fromis 9 .

Dariis 9 kemalangan

Menurut laporan dari sumber dalam talian mengikut sumber dalam talian, lima daripada sembilan daripada kumpulan Fromis 9 telah terlibat dalam kemalangan kenderaan bermotor. Fromis 9 telah ditetapkan untuk keluaran “dari kotak momento kami,” album mini baharu mereka. Album itu dijadualkan dikeluarkan pada 27 Jun namun, rancangan peminat dan media yang dijadualkan pada hari yang sama tidak akan berlangsung.

Ahli pasukan tidak cedera parah. Bagaimanapun doktor telah mengarahkan anggota supaya mengelak daripada bersenam. Tiada patah tulang atau kecederaan serius dilaporkan daripada profesional perubatan. Bagaimanapun, mereka yang tercedera dinasihatkan mendapatkan rawatan perubatan kerana lebam atau sakit otot.

Ahli Fromis_9

Fromis 9 ialah kumpulan gadis popular yang telah mengeluarkan beberapa lagu dan album. Dengan popularisasi yang semakin meningkat dalam muzik Korea bersama-sama dengan drama K, beberapa kumpulan terkenal dengan muzik dan tarian mereka. Fromis 9 terkenal dengan lagu-lagu yang berkaitan dengan K-pop, Pop Remaja dan lagu Synthpop. Sembilan ahli adalah sebahagian daripada kumpulan itu.

Sembilan ahli itu terdiri daripada Lee Chae-young Roh Ji-sun, Lee Saerom Lee Seo-Yeon, Jang Gyu-ri dan Song Ha-young. Park Ji-won, Lee Na-gyung dan seorang lagi Baek Ji-Heon. Lima gadis, termasuk Song Hayoung, Lee Seoyeon, Park Jiwon, Baek Jiheon dan Lee Chaeyoung telah terlibat semasa kemalangan kereta Fromis_9 dan mengalami kecederaan ringan.

Kemalangan Fromis 9 berita terkini

Pada 25 Jun 5 ahli kumpulan Fromis 9 Fromis 9 terlibat dalam kemalangan di dalam kereta. Nasib baik tiada kemalangan jiwa. telah mengalami kecederaan maut. Lebam dan kesakitan kecil, tetapi tiada kecederaan yang ketara telah dinyatakan. Tarikh keluaran untuk lagu itu adalah tarikh yang sama pada 27 Jun, 2022.

Pameran media dan peminat telah dibatalkan. Pasukan itu kini dalam keadaan rehat dan tidak melakukan sebarang aktiviti fizikal. Tidak jelas sama ada peserta yang cedera akan membuat persembahan koreografi dalam kempen akan datang. Fromis-9 Kemalangan kereta itu menjadi sohor kini di pelbagai laman web di rangkaian sosial. Ramai peminat ingin dimaklumkan mengenai kejadian dan pengumuman album baharu mereka.

Kesimpulan

Posting kini lengkap artikel ini akan memberikan butiran mengenai kemalangan tragis yang berlaku dalam kumpulan gadis popular Fromis 9. Fromis 9 ahli cedera dalam kemalangan dengan sebuah kereta. Tiada kecederaan serius yang telah dilaporkan kepada ahli kumpulan itu. Album itu dijadualkan dikeluarkan pada 27 Jun 2022. Koreografi promosi pentas tidak khusus. Lawati pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Fromis 9.

Apakah pendapat anda tentang kemalangan kereta Fromis_9? Tinggalkan komen di bahagian bawah.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
ambrsoft

ambrsoft

Leave a Comment

Top Stories

Movie Masala