Break My Shell Ka Merikan {Ogos 2022} Pautan Dalam Talian Percuma Di Sini!

Break My Shell Ka Merikan
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Tatal ke bawah ke bahagian bawah artikel untuk mengetahui lebih lanjut mengenai novel Broken My Shell Ka Merikan.

Adakah anda peminat buku? Adakah anda seorang yang gemar membaca buku menarik di internet? Dalam artikel ini, kita akan membincangkan buku baharu, kisahnya dan ulasan daripada pembaca. Kita juga akan melihat pasukan di belakang KA Merikan.

Orang dari negara seperti Malaysia dan mereka di Amerika Syarikat adalah pembaca yang gemar. Oleh itu, mereka sentiasa mencari buku baharu di internet. Mari kita temui lebih lanjut tentang buku Break My Shell Ka Merikan .

Mengenai Break My Shell oleh K.A. Merikan

Break My Shell ialah sebuah buku yang menerokai hubungan cinta jantina yang sama. Plot ini berkisar tentang dua lelaki, Dayton Max dan Dayton. Maks. Dayton adalah pekerja yang cemerlang dalam kerjanya. Dayton menepati masa dalam tugasnya. Dia adalah seorang pelayan yang cekap, lebih bersih dan contoh terbaik dari penyambut tetamu yang cekap. Beliau juga telah dianugerahkan sebagai Pekerja Bulanan atas perkhidmatan cemerlangnya.

Walau bagaimanapun, di tengah-tengah semua aspek positif ini, terdapat beberapa sisi gelap. Anda boleh menyemak Break My Shell Ka Merikan Percuma Dalam Talian Break My Shell Ka Merikan Percuma Dalam Talian (pautan di penghujung) untuk mendapatkan cerita penuh. Anda boleh membaca buku secara percuma. Kisah ini diceritakan seperti ini: Dayton adalah tarikan tubuh yang kotor dan pelik, dan dia menemui cara untuk menyampaikan hasratnya kepada Max yang akan dipenjarakan dalam kematian 3 orang yang terbunuh, dan seseorang boleh membuat spekulasi bahawa dia tidak akan pernah mendapat keluar dari penjara.

Dayton dapat meluahkan fikirannya dalam suratnya. Selepas dibebaskan dari penjara, Max datang ke Dayton dan meminta semua perkara yang ditulis lelaki itu dalam suratnya kepada Dayton. Walau bagaimanapun, Dayton tidak bersedia untuk memanjakan Max pada masa ini. Untuk membaca keseluruhan cerita, pergi ke web.

Ulasan Break My Shell Ka Merikan

Di Amazon Pelanggan di Amazon memberikan buku itu penarafan tinggi. buku. Buku ini telah dianugerahkan empat bintang daripada lima ini bermakna pelanggan berpuas hati selepas membaca “Break My Shell.” Di Goodreads, buku ini menerima 3.45 daripada 5, yang juga merupakan markah yang baik.

Ramai orang memuji laman web ini untuk cerita itu. Sesetengah penulis mahir menulis cerita dan membaca buku itu adalah pengalaman yang menyeronokkan. Kat Dan Agnes Merikan telah dirujuk sebagai Ka Merikan. Mereka bukan adik-beradik. Mereka juga bukan pasangan.

Butiran Khusus Mengenai Break My Shell Ka Merikan Percuma Dalam Talian

  • Nama Buku:Break My Shell
  • Pengarang Buku:K. A. Merikan
  • PublisherPublishing House ialah Acerbi & Villani Ltd.
  • Tarikh Terbitan: 2016, 5 Disember
  • Bahasa Inggeris
  • Saiz Fail:2944 KB
  • Jumlah Muka Surat:153 muka surat
  • Pembaca Skrin: Hadir

Kesimpulan

Melalui perbincangan di atas kami mengetahui tentang rangka buku yang telah dibincangkan iaitu Break My shell. Selepas membaca ulasan, kami menyedari bahawa plot buku itu unik, namun pembaca akan menikmati buku itu.

Adakah anda menikmati idea membaca buku jenis ini dengan cerita unik seperti Break My Shell Ka Merikan? Beritahu kami pendapat anda di bahagian komen.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
ambrsoft

ambrsoft

Leave a Comment

Top Stories

What New in Entity Developer 6.12

What New in Entity Developer 6.12

The .NET Framework’s Object Relational Mapper programming framework contains an integrated integration with Microsoft Visual Studio that establishes the Entity Framework Code First package for

Gomovies app

GoMovies App Download for Free

Are you also searching for the Gomovies app? If yes, then you’re at the right place! We all like to watch movies, series, and shows

Movie Masala